Babios tre produkter för upptäckt av appoxvirus har också vunnit CE-certifieringen av Europeiska Unionen

- 2022-05-27-

Totalt 131 bekräftade och 106 misstänkta fall av m& # 111nkeypox har rapporterats i 19 länder och territorier, sade Who-direktören för risker och förebyggande av smittsamma sjukdomar Andrew Briand den 24 maj.

Babio biologi organiserade omedelbart forskningen och utvecklingen av produkter för att upptäcka appoxvirus och framgångsrikt utvecklade tre produkter: appoxvirusdetektionskit (F-PCR), appoxvirusantigendetektionskit (metoden för kolloidalt guld) och antikroppsdetektionskit för apkopporvirus (kolloidalt guld). metod). MONkeypox-virusdetektionskit (F-PCR) använder en fluorescerande sondmetod för att designa specifika primrar och TaqMan-sond riktad mot den konserverade sekvensen av appoxvirusspecifika gener, som kan detektera appoxvirusnukleinsyra (För ytterligare information, vänligenkontakta oss).  

Den 26 maj 2022, Babio:s tre produkter för upptäckt av appoxvirus tilldelades den europeiska CE-certifieringen. Företagets tre huvudsakliga appox virus upptäckt produkter kan säljas i Europeiska unionen och EU CE-certifiering av länder och regioner, kommer att ytterligare utöka företagets produkt tillämpningsområde, bidrar till företagets expansion av utomeuropeiska marknader.


För att bidra till global epidemiförebyggande och kontroll, Babio har successivt erhållit CE-registreringscertifikat för sitt NOVEL coronavirus antigen testkit och monkeypox virus nukleinsyra testkit. Under tiden, utöver ovanstående produkter, har gjort nya kron + b antigenflöde + respiratoriska syncytialleddetektionskit, nya kronantigen + b leddetektionskit, det nya kronantikroppsdetektionssatsen, det nya kronneutraliserande antikroppsdetektionssatsen och om part a och part b flow, adenovirus, denguefeber, hepatit a, malaria, syfilis, gonorré, 20 a högpatogena infektionssjukdomar såsom tyfusdetekteringsreagens.

Sedan epidemins utbrott har Babio Har tagit tillfället i akt att förbättra tillgångar, utöka kassaflödet, stärka tekniska reserver och fördjupa kompetensen inom finförvaltning. Från det initiala mikrobiella odlingsmediet till utvecklingen av en nukleinsyradetekteringsplattform och en snabbdetekteringsplattform för kolloidalt guld, med förstärkningen av FoU-investeringar, Babio har successivt byggt tre plattformar för mikrobiologi, nukleinsyradetektering och kolloidalt guld snabbdetektering, vilket lägger en grund för framtidens gradvisa tillväxt.

  • För ytterligare information, vänligenx.