Varmt grattis! Antigen Rapid Detection Kit (metoden för kolloidalt guld) som producerats av Babio har tilldelats den vita listan över Tyskland, Frankrike och Spanien och certifikatet för fri försäljning i Vietnam

- 2022-07-09-

Goda nyheter! Nyligen,Antigen Rapid Detection Kit(Colloidal Gold Method) oberoende utvecklad och producerad avBabio (lagerkod: 830774) har beviljats ​​certifikatet för fri försäljning i Vietnam och Haag-certifieringen. Bland dem de självtestadesnabbtestsatshar vitlistats i Tyskland, Frankrike respektive Spanien.

Detta visar till fullo den utmärkta prestandan hosBabio-produkter och konsumenternas solida förtroende, och kommer också att ge ett nytt språng för den utländska layouten avBabio. För närvarande är epidemisituationen fortfarande allvarlig. Nukleinsyratestreagensen avBabiokommer att fortsätta att bidra till den snabba screeningen av det nya Coronaviruset och till förebyggande och kontroll av epidemier samt medicinsk och hälsokonstruktion i Europa, USA och Sydostasien.

Handla omBabiobiologi


Jinan Biotechnology Co., Ltd. grundades 2003 och är ett högteknologiskt företag som specialiserat sig på forskning och utveckling, produktion och försäljning av in vitro-diagnostiska reagenser. Den 30 maj 2014 noterades företaget framgångsrikt i New Third Board (aktienamn: B A Bio, aktiekod: 830774), och blev ett av de tidigaste börsnoterade företagen för in vitro-diagnostiska reagenser efter aktieexpansionen av New Third Board i Kina. I juni 2021,Babiox

Produkterna omfattar huvudsakligen:Virustransportmediumserie, serien avsterila svabbarantigen/antikroppsnabbt diagnostiskt testserien, serien av reagens kit när mikrobiella reagenser/kontroll, inspektion av avdelningen för gynekologi serien, serien av biokemiska reagenser, medicinska apparater och instrument/robot serien, kolloid andra graviditetstestserier för kvinnor, helicobacter pylori Igg/igm testkit, mycoplasma pneumoniae igm testkit, rotavirus Virusantigendetektionskitoch andraguld serien. Efter mer än tio år av teknikackumulering, innovation och förbättring av utrustning,BabioBiologisk har blivit en djupodlare inom mikrobiologi, är en av de få inhemska mikrobiella reagenstillverkare med två automatiska produktionslinjer. Samtidigt, med utbrottet av den globala epidemin 2020, med år av professionell forskning, kvalitetsledningsförmåga, helautomatiserad produktionsutrustning och andra fördelar under epidemin, sålde produkter bra i Europa, Amerika, Sydostasien och andra regioner, spelar en viktig roll i virusprovtagning ochdetekteringsprodukter.